sitemap


Powered by NetActual
© Toneworks Studios

 
Woontips Magazine

Ons doel (en waarschijnlijk ook uw doel), is uw interieur zo te verfraaien dat u daar met nog meer geluk en plezier in zult wonen. Daarom willen we u graag tips en adviezen geven voor uw interieur, zodat we ons gezamenlijke doel bereiken.

Speciaal voor u heeft Tiver Interieurs een magazine ontworpen dat ééns in de twee maanden per e-mail wordt verstuurd. U ontvangt het Woontips Magazine in uw mailbox, met in elk nummer weer waardevolle ideeën voor uw interieur, handige onderhoudstips en nog veel meer!

Vul snel het formulier in, dan zorgen wij ervoor dat ook u op de hoogte wordt gehouden van de leukste trends en tips voor uw interieur. Vandaag nog ontvangt u het meest recente nummer! 

Het Woontips emailmagazine:

  • is gratis
  • adviseert
  • is leerzaam
  • heeft goede interieur-, onderhouds- en vlekkentips

Inschrijfformulier


Wij gaan zeer zorgvuldig om met uw gegevens. Wij zullen deze nooit aan anderen beschikbaar stellen. Mocht u na het lezen van enkele nummers geen interesse meer hebben in het magazine, dan vindt u onder aan elk nummer een link, waarmee u zich met één klik kunt afmelden.

Met vriendelijke groet,

Carolien Geurtsen
Hoofdredactrice Woontips Magazine

P.S.: Denkt u dat uw vrienden, kennissen of familie dit magazine ook graag zouden ontvangen? Geef ze gerust op, maar stuur ze dan even een mailtje dat u ze opgegeven hebt, zodat zij er van op de hoogte zijn.