Kijk binnen bij Tiver in Valkenswaard

In deze Video kijkt u binnen bij Tiver. Ontdek de Vlot Klassieke & Classy Chique collectie.

Ieder zijn vak zeggen wij altijd… als wij een auto willen kopen, laten we ons adviseren door een expert op gebied van auto’s.

Zo is het ook met uw interieur. U heeft een bepaalde smaak qua stijl, kleur en vormgeving, maar hoe past u het toe in uw eigen interieur? En waar vind je die stijl?

 

Bij woonwinkel Tiver Interieurs in Valkenswaard vindt u een met zorg geselecteerde collectie Meubelen, Vloerkleden, Verlichting & Accessoires.

Bekijk hier onze collectie

Bekijk hier de video van onze showroom

75 jaar Tiver… dat vieren we samen met u!

75 JAAR IS NIET ZOMAAR IETS…

Inderdaad… 75 jaar is niet zomaar iets. Er gaan twee generaties ons voor, die enorm geïnvesteerd hebben in dit bedrijf. Hard werken, betrouwbaar zaken doen, altijd de klant voorop stellen en natuurlijk het leveren van een prachtig product met ongekend goed advies en service. Dat is waar Tiver Interieurs altijd voor heeft gestaan en nog steeds voor staat!

 

 

Iedereen in het gezin heeft een plekje nodig in de zithoek, waar hij/zij tot rust kan komen en goed zit. Dit kan betekenen dat je voor de zitmeubelen met verschillende hoogtes, dieptes en hardheden van vullingen moet werken.

1 2