Gratis Woontips E-mailmagazine!

Schrijf u nu in en ontvang elke maand onze tips, adviezen, weetjes en creatieve oplossingen voor uw interieur gratis in uw mailbox


venster sluiten
 

Tips en adviezen over decoreren...


Hoe maken we het weer gezellig na de Kerst? Daar gingen de workshops over, die wij op 28+29 december 2004 gaven.

Henk en Ria Vermeulen (eigenaren Tiver Interieurs), respectievelijk 44 en 28 jaar in het interieurvak, hebben de fijne kneepjes van het decoreren gedeeld. Handige en eenvoudige tips die iedereen kan toepassen en die direct sfeer brengen in een interieur.

Ook deze show hebben we weer extra aandacht besteed aan de catering. Buiten was het winters en koud. Bij Tiver stapte men in een wereld vol warmte en gezelligheid, waar de mensen verwend werden met gluhwein, erwtensoep, roggebrood met spek en andere lekkernijen.

                        

Henk en Ria gaven elke dag 5 leerzame en leuke interactieve interieur-decoratie-workshops. Mensen hebben genoten van een presentatie, waarin zij hun eigen visie en ervaring met hen deelden.

Daarna brachten we samen in de praktijk wat we geleerd hadden, door 2 side-tables in de showroom van Tiver te decoreren. Leuk en leerzaam!

Hier ziet u enkele foto's van mensen met hun eigen creaties.
Iedereen heeft naar eigen inzicht de muurtafels gedecoreerd...

  

  

  

  

Hebt u onze interieur-decoratie-workshops gemist?

Geen probleem, want met e-book Het Interieur-Stappen-Plan hebt u een complete handleiding die u van A tot Z helpt bij het inrichten van uw interieur. Klik hier voor meer informatie.

Workshops is één manier om u te helpen bij het mooier en aangenamer maken van uw interieur. Een andere manier waarmee we u helpen is het Woontips Magazine. Dit is een gratis magazine dat per e-mail wordt verstuurd, boordevol toepasbare tips en ideeën voor uw interieur.


Henk & Ria Vermeulen  -  Sam & Carolien Geurtsen-Vermeulen
Wij helpen u met passie!


Meer weten over de komende show? Klik dan hier
De mooiste meubelen en accessoires... diverse woonsferen...deskundig advies... gezellige en gemoedelijke sfeer... lekkernijen...workshops... en nog veel meer... kunt u verwachten op de shows van Tiver Interieurs! 

En dat niet alleen...deze sfeer vindt u bij ons altijd! U als klant bent belangrijk voor ons! U wordt dan ook deskundig geholpen in een betrouwbare en gemoedelijke omgeving, waar u uzelf kunt zijn en met een goed gevoel creatief bezig bent met uw interieur. 


Wilt u ook voortaan een persoonlijke uitnodiging ontvangen van onze shows?

Klik dan hier