Gratis Woontips E-mailmagazine!

Schrijf u nu in en ontvang elke maand onze tips, adviezen, weetjes en creatieve oplossingen voor uw interieur gratis in uw mailbox


venster sluiten
 

Een dagje uit met Tiver naar een meubelfabriek...

Het was dé kans om alles te leren over lederen zitmeubelen: het dagje uit met Tiver Interieurs naar Mol Gestoffeerde Zitmeubelen. Na de succesvolle show in onze showroom op 8 oktober 2004, waarin we de meubelmaker van Mol hadden uitgenodigd, besloten we om nog een stapje verder te gaan.

Op zondag 12 december 2004 zijn we met een hele groep naar Mol Gestoffeerde Zitmeubelen gegaan en hebben daar alle inns en outs gezien op het gebied van lederen zitmeubelen. Onder het genot van een versnapering keken we naar een videopresentatie over het proces van rundhuid tot zitmeubel (mondeling toegelicht door René Mol zelf). Vervolgens mochten we dit in werkelijkheid aanschouwen in de fabriek, waar we begeleid werden door de chef-stoffeerder, die ons alle kneepjes van het vak vertelde.

Eén van de reacties die we kregen na deze dag was:

"De hele avond heb ik nog min of meer zitten nagenieten van hetgeen vanmiddag door jullie is geboden.Het was een leerzame, maar vooral ook plezierige middag."

Hebt u het dagje uit met Tiver Interieurs gemist? Geen probleem, want wij hebben alweer een nieuwe show op de agenda staan. Het thema van deze show is:

Hoe breng ik weer sfeer in mijn interieur na de feestdagen?

Klik hier voor meer informatie